Exposanten / Pros

Editors

Act In Games logo
(Opent in een nieuw venster)

Act In Games

Act In Games is een uitgever van bordspellen gevestigd in Brussel, België, gespecialiseerd in spellen op maat.

 • Feelings cover
  Feelings

  Gevoelens nodigt ons uit om onze gevoeligheden te delen via grappige, ernstige of buitenissige situaties, of die nu spelen "met familie", "met vrienden", "op school" of "in de maatschappij". Spreek je gevoelens uit, probeer de emotie van een ander te raden en kom samen op het empathiespoor.

  Geweldigheid of Vreugde? Uw kaart schommelt?

 • Feelings Révélation cover
  Feelings Révélation
  Revelations is een spel voor volwassenen met ondeugende en grappige situaties! Het combineert het plezier van het spel met de ontdekking van anderen, in een 100% coöperatief mechanisme.
 • Association 10 dés cover
  Association 10 dés
  Association 10 dés is een spel van sfeer en associatie van ideeën. Het biedt twee spelmodi en dus twee verschillende en complementaire ervaringen!
Blue Orange logo
(Opent in een nieuw venster)

Blue Orange

Blue Orange werd in 2005 opgericht om wereldwijd bordspellen te distribueren. Wij zijn gevestigd in Frankrijk en publiceren en distribueren onze spellen in Europa, Latijns-Amerika, Azië en Afrika.

 • Dragomino cover
  Dragomino
  Het grote moment is aangebroken. Je bent aangesteld als drakentrainer en je hebt de kans om ze te gaan ontmoeten op een mysterieus eiland. Maar jij bent niet de enige drakentrainer die naar dit land is gestuurd. Wie van jullie zal de meeste baby draken ontdekken?
 • Block Ness cover
  Block Ness
  De monsters van Blockness halen eindelijk hun hoofd uit het water... maar het lijkt erop dat het meer niet groot genoeg is voor iedereen! Wees de behendigste van hen en win de titel Monster van het Jaar en het voorrecht dat toeristen af en toe foto's van je mogen maken.
 • Kameloot cover
  Kameloot
  Een taveerne, gemotiveerde kooplieden en magische voorwerpen! Dat is alles wat je nodig hebt om de rijkste koopman in Kameloot te worden. Maar welke taveerne moet je kiezen: de Uil Tavern, waar paladijnen en tovenaars de rijke kooplieden ontmoeten OF de Zwarte Kat Tavern, een hol van bandieten en tovenaars die slechte daden beramen? Ga naar de juiste taveerne, voltooi de verzamelingen van magische voorwerpen en verkoop ze met de hulp van andere kooplieden. Pas op voor achterbaksheid, er is geen genade in tavernes!
 • Bellum Magica cover
  Bellum Magica
  Elke speler neemt de rol aan van een slechte heer. Rekruteer wezens, gaande van eenvoudige goblins tot angstaanjagende draken, en wijs hen een taak toe in je koninkrijk: sommigen zullen grondstoffen verzamelen en de omgeving verkennen, terwijl anderen zich bij je leger zullen voegen om het mensenrijk en andere spelers aan te vallen. Verzamel schatkisten en word de rijkste en machtigste slechterik aller tijden!
 • Taco Chapeau Gâteau Cadeau Pizza cover
  Taco Chapeau Gâteau Cadeau Pizza
  Taco Hoed Taart Cadeau Pizza! Hou deze 5 gekke woorden in gedachten. Zodra een kaart die overeenkomt met het aangekondigde woord wordt onthuld, tik je de centrale stapel aan. De laatste die gaat, pikt alles op! Wees oplettend en snel om van al je kaarten af te komen! De minste of geringste fout kost je strafkaarten: geen faken of gissen in dit hectische en maffe aflegspel.
 • The Belgian Beers Race cover
  The Belgian Beers Race

  Loop een waanzinnige race door België en zijn brouwerijen. Bezoek er zoveel als je kunt, koop en proef hun bieren (met mate) tijdens de wedstrijd. Optimaliseer uw routes door het land, lift of fiets, tenzij u de voorkeur geeft aan het openbaar vervoer. Ontmoet je tegenstanders en proost met ze, maar let op je alcoholpromillage: katers en andere malussen staan je te wachten.

  Klaar om aan de slag te gaan? Het is tijd om je route te kiezen en aan je Belgische bierloop te beginnen... maar vergeet niet: aan het einde van de loop moet je terug zijn op de Grote Markt in Brussel om het te vieren en de grote winnaar uit te roepen!

 • The Festival cover
  The Festival
  U bent de organisator van een muziekfestival. Uw doel is om zoveel mogelijk bezoekers te verwelkomen. Daartoe moet de beste infrastructuur worden opgezet, het juiste personeel worden aangeworven en de beste bands van het moment worden verwelkomd.
 • Intime conviction cover
  Intime conviction
  Beoordeel een strafzaak en geef je vonnis.
Geek Attitude Games logo
(Opent in een nieuw venster)

Geek Attitude Games

 • Pessoa cover
  Pessoa
  In Pessoa ben je een van Pessoa's beroemdste heteroniemen - Alberto Caeiro, Ricardo Reis, Álvaro de Campos, en Bernardo Soares - en beweeg je je tussen de metafysische ruimte in Pessoa's hoofd en de fysieke locaties van Lissabon om inspiratie op te doen in iconische cafés, boekhandels te bezoeken om je bibliotheek en kennis aan te vullen, en inspiratie te zoeken om gedichten te schrijven, waarbij je overwinningspunten scoort. Wie aan het eind van het spel de meeste overwinningspunten heeft, wint.
 • Aquarena cover
  Aquarena

  De vijvers op ons platteland zijn kleine paradijselijke hoekjes waar alles rustig en vredig is. Tenminste qua uiterlijk... Voor hun bewoners is deze bucolische omgeving het toneel van een dagelijkse strijd om te overleven: eten of gegeten worden!

  Aquarena illustreert de voedselketen van een vijver. Plaats je roofdieren verstandig rond de vijver om hun favoriete prooi te vangen, maar pas op dat ze niet op hun beurt de prooi van deze aquatische arena worden.

 • Magellan: Elcano cover
  Magellan: Elcano

  In Magellaan staan de spelers aan het roer van schepen in de vloot van de befaamde ontdekkingsreiziger. Elke ronde vertegenwoordigt 3 fases van deze wonderbaarlijke reis.

  Maar sommige bemanningen zullen de veilige haven niet bereiken. Als kapitein ben jij verantwoordelijk voor de moeilijke beslissingen. Je zal moeten inschatten wanneer je meedogenloos moet zijn en wanneer je moet stoppen om te hergroeperen.

Geronimo logo
(Opent in een nieuw venster)

Geronimo

Spellen: selectie van spellen verdeeld door Geronimo

 • GigaWatt cover
  GigaWatt
  Europa, einde van de 20e eeuw. Onze economie draait volledig op fossiel gas en kolengestookte energiecentrales. Klimaatverandering is een feit. Welke regio heeft als eerste een duurzame (niet-fossiele) elektriciteitsproductie en wint het spel?
Haumea Games logo
(Opent in een nieuw venster)

Haumea Games

Haumea Games is een jonge Belgische uitgever van bordspellen. Ons eerste bordspel is Valroc, een arbeidersplaatsenspel in een middeleeuwse fantasiewereld. Respect voor auteurs, illustratoren en spelers zijn onze prioriteiten!

 • Valroc cover
  Valroc

  Wil je risico's nemen wanneer je het opneemt tegen mythische wezens, duistere magie gebruiken of vertrouwen op je eigen kennis om te slagen? Train, volg magische cursussen en breng offers aan de goden... Zoveel denkbare strategieën, maar alleen de jouwe zal je naar de overwinning leiden.

  >
 • OLEM cover
  OLEM
  OLEM stelt spelers in staat nieuwe spellen te spelen die gevarieerd zijn in stijl en lengte, en is gekoppeld aan een steeds groter wordende digitale spelbibliotheek, geleverd door amateur- en professionele spelauteurs. De integratie van nieuwe technologieën in het bordspel maakt het mogelijk nieuwe spelmechanismen te creëren, terwijl de gebruiksvriendelijkheid van het traditionele bordspel behouden blijft.
 • Gangsta cover
  Gangsta
  In Gangsta! kruipen spelers in de huid van een Boss die vastbesloten is een grote bende te rekruteren om zijn invloed op rivaliserende facties uit te breiden en de zwarte markt over te nemen. Om dit te doen, moet je gangsters rekruteren om je bende uit te breiden en verschillende overvallen uit te voeren die op je pad komen. Aan het eind van het spel wint de speler met de meeste invloedspunten.
 • San Gimignano cover
  San Gimignano
  Elke speler kruipt in de huid van een aristocratische familie uit San Gimignano in de 13e eeuw. Om boven de machtsstrijd uit te steken, plant elke familie de hoogste toren te bouwen als symbool van hun macht en invloed over de stad. Maar de andere families zijn niet van plan je dit te laten doen zonder iets te zeggen en zijn van plan een nog hogere toren te bouwen...
 • Rush Out cover
  Rush Out
  Rush Out! is een asymmetrisch, snel spel voor 3 tot 5 spelers. 2 tot 4 helden proberen uit de kerker te ontsnappen terwijl de tovenaar toverspreuken uitspreekt en zijn monsterlijke wezens oproept. Alle spelers spelen gelijktijdig.
 • Dive cover
  Dive
  Het spel loopt gelijktijdig voor alle duikers die hun duik in het geheim moeten plannen. Door de gestapelde oceaankaarten te observeren, proberen zij waar te nemen op welke diepten schildpadden en mantaroggen klaar staan om hen te helpen, en ook haaien die zij niet willen storen. Ze hebben elk luchttellers die ze gebruiken om hun acties te programmeren. De winnaar is de duiker die de heilige steen vindt.
 • Ekö cover
  Ekö
  De eerste speler die 12 overwinningspunten (VP) heeft behaald met zijn bouwwerken en een paleis bezit, wint het spel.
 • Gravity Superstar cover
  Gravity Superstar
  Aan de rand van de bekende ruimte komen de beroemdste avonturiers samen op een vreemde kleine planeet, de enige die dankzij haar verwarrende zwaartekracht in staat is kostbaar sterrenstof aan te trekken. Daar verzamelen ze zoveel mogelijk van deze zeldzame grondstof terwijl hun rivalen proberen die van hen te stelen. Speel als een van deze supersterren in hun zoektocht naar rijkdom en versla de zwaartekrachtvallen die voor je zijn opgesteld!
 • Magic Maze on Mars cover
  Magic Maze on Mars
  Magisch Doolhof op Mars is een real-time coöperatief spel. Elke speler kan, op elk moment, een teller controleren om deze een specifieke actie te laten uitvoeren, waar andere spelers geen toegang toe hebben: bewegen op een groen, blauw, oranje spoor... een nieuw gebied verkennen, de ruimte slak voeden... Dit impliceert een rigoureuze samenwerking tussen alle spelers om de tellers op een verstandige manier te verplaatsen en het doel te bereiken voordat de zandloper op is. De spelers mogen echter slechts gedurende korte perioden tijdens het spel met elkaar communiceren. De rest van de tijd wordt het spel gespeeld zonder enige audio- of visuele indicatie aan de andere spelers.
 • Wormlord cover
  Wormlord
  Wormlord is een competitief spel dat gelijktijdig wordt gespeeld, zonder ronde, en bestaat uit het veroveren van vierkanten door er knopen op te leggen. Het is mogelijk tegenstanders af te weren door hun touwen los te maken en ze terug te sturen. De overwinningsvoorwaarde varieert van bord tot bord, maar over het algemeen gaat het erom een bepaald aantal Doel-velden te veroveren.

Winkels

Case Départ logo
Case Départ
Rue des Wallons 31, 1348 Ottignies-Louvain-la-Neuve

Case Départ biedt u de grootste keuze aan gezelschapsspelen in België. Er is ook een zaal beschikbaar voor allerlei evenementen.

Dédale Bailli logo
Dédale Bailli
Rue du Bailli 61, 1050 Ixelles

Winkel gespecialiseerd in kwaliteitsspelletjes en speelgoed in Brussel.

Dédale Mérode logo
Dédale Mérode
Rue Gérard 140, 1040 Etterbeek

Winkel gespecialiseerd in kwaliteitsspelletjes en speelgoed in Brussel.

Fox & Cie City 2 logo
Fox & Cie City 2
Rue Neuve 123, 1000 Bruxelles

FOX & Cie, uw gespecialiseerde speelgoedwinkels in België. Kwaliteitsspeelgoed dat duurzaam en authentiek is en de creativiteit stimuleert.

Animatie
Kom en test The Belgian Beer Race in aanwezigheid van de auteur!
Signeersessie
Théo Rivière zal aanwezig zijn bij Fox & Cie in City 2 voor een kleine signeersessie van uw spellen op zaterdag 28 augustus van 14.30 tot 16.00 uur
Fox & Cie Docks Bruxsel logo
Fox & Cie Docks Bruxsel
Bd Lambermont 1, 1000 Bruxelles

FOX & Cie, uw gespecialiseerde speelgoedwinkels in België. Kwaliteitsspeelgoed dat duurzaam en authentiek is en de creativiteit stimuleert.

Fox & Cie Flagey logo
Fox & Cie Flagey
Pl. Eugène Flagey 33, 1050 Ixelles

FOX & Cie, uw gespecialiseerde speelgoedwinkels in België. Kwaliteitsspeelgoed dat duurzaam en authentiek is en de creativiteit stimuleert.

Fox & Cie Uccle logo
Fox & Cie Uccle
Av. Brugmann 525, 1180 Uccle

FOX & Cie, uw gespecialiseerde speelgoedwinkels in België. Kwaliteitsspeelgoed dat duurzaam en authentiek is en de creativiteit stimuleert.

Fox & Cie Westland logo
Fox & Cie Westland
Bd Sylvain Dupuis 433, 1070 Anderlecht

FOX & Cie, uw gespecialiseerde speelgoedwinkels in België. Kwaliteitsspeelgoed dat duurzaam en authentiek is en de creativiteit stimuleert.

Fox & Cie Woluwe Shopping Center logo
Fox & Cie Woluwe Shopping Center
Bd de la Woluwe 70 boite 47, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

FOX & Cie, uw gespecialiseerde speelgoedwinkels in België. Kwaliteitsspeelgoed dat duurzaam en authentiek is en de creativiteit stimuleert.

Le Bar à Jeux logo
Le Bar à Jeux
Chau. d'Alsemberg 136, 1060 Saint-Gilles

De Bar à Jeux is een levendige en warme plek waar Christophe en Nicolas, twee liefhebbers van spelletjes, u in een goed humeur ontvangen om u te helpen moderne gezelschapsspelletjes te ontdekken of te herontdekken!

Gratis toegang tot spellen
Kom en speel de nieuwe games van het jaar, of andere klassiekers uit de 500 games in hun bibliotheek.
Escape Box
Een Escape Box is een concentratie van raadsels die in een paar minuten moeten worden opgelost. Kom en ga de uitdaging aan!
L'Antre Jeux logo
L'Antre Jeux
Av. de la Couronne 357, 1050 Ixelles

OliWood Toys Etterbeek logo
OliWood Toys Etterbeek
Av. de la Chasse 94A, 1040 Etterbeek

OliWood Toys is een groep van 7 houten speelgoed- en spellenwinkels in Brussel en Waals-Brabant.

OliWood Toys Ixelles logo
OliWood Toys Ixelles
Chau. de Waterloo 529, 1050 Ixelles

OliWood Toys is een groep van 7 houten speelgoed- en spellenwinkels in Brussel en Waals-Brabant.

Outpost Brussels Gamecenter logo
Outpost Brussels Gamecenter
Rue de la Tribune 8, 1000 Bruxelles

De specialist in België voor trading cards: Magic the Gathering, Pokémon, Yu-Gi-Oh, Game Accessories, Flesh & Blood, Dragonball TCG en toernooien! Grote speelkamer elke dag open. LAN met 26 netwerk PC's!

Partner : BXL La ville / De Stad
Partner : be.brussels
Partner : Fédération Wallonie Bruxelles
Partner : Cocof
Partner : BX1
Partner : Visit.brussels
Partner : Inspired Gaming
Partner : Cleonis
Partner : Tomorrows Boardgames Club
Partner : Digital TransMedia
Partner : Des Jeux Une Fois
Partner : Meeple Solidaire