Tweedehands Beurs

Deelnamemodaliteiten voor verkopers

Tijdens de tweedehands beurs stelt het Brussels Games Festival team een drop-off en verkoopruimte ter beschikking in Espace Lumen, Chaussée de Boondael, 36 in Elsene. Als je games hebt die je wilt doorverkopen, terwijl je van het festival geniet, is dat mogelijk! U kunt ze dus aan ons toevertrouwen, onder de volgende voorwaarden...

Planning

De verkoopruimte van de beurs is geopend op zaterdag en zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Afgeven

Een door het vrijwilligersteam van de BGF beheerde inleverplaats zal beschikbaar zijn op vrijdag 27 augustus 2021 van 17.00 tot 20.00 uur, zaterdag 28 van 9.00 tot 11.00 uur en zondag 29 van 9.00 tot 11.00 uur. U kunt uw spellen ook afgeven tijdens het verkoopschema van de uitwisseling (12pm-6pm), maar de wachttijd kan langer zijn!

U deponeert maximaal 50 complete spellen in goede staat. Deze moeten beschikbaar zijn voor raadpleging door de kopers. Het BGF-team wijst alle verantwoordelijkheid af voor de staat van de verkochte spellen. Zonder enige precisering van de verkoper wordt elk spel dat in bewaring wordt gegeven als volledig beschouwd.

De kopers moeten dus op de staat van de spellen letten.

Kopers moeten dus zelf kunnen nagaan of de spellen echt compleet en in goede staat zijn. Om het risico op verlies van onderdelen te verkleinen, volgen hier enkele tips voor het opbergen van je games:

  • Gebruik een elastiekje om de pakjes kaarten
  • Verzamel kleine stukjes in hersluitbare zakjes
  • Gebruik thermovormen verstandig
  • Doe een elastiekje om de doos als deze de neiging heeft open te gaan (geen cellofaan geen kleverig papier)

De organisatoren behouden zich het recht voor de verkoop te weigeren van spellen die beschadigd of incompleet zijn of die niet beantwoorden aan de geest van een beurs gewijd aan bordspellen.

Wanneer u uw spellen inlevert, neemt u uw spellen mee het formulier dat u hier kunt vinden(Opent in een nieuw venster), vooringevuld en afgedrukt. Gelieve dit formulier ook naar ons terug te mailen voor donderdag 26 augustus 2021.

Meeple Solidaire

Dit jaar slaat de BGF de handen ineen met de piepjonge liefdadigheidsinstelling van gepassioneerde gamers "Meeple Solidaire", die tot doel heeft via een spelinzameling spelletjes aan te bieden aan degene die tijdens de overstromingen alles verloren.

Wij stellen voor dat u uw steentje bijdraagt door aan het eind van het weekend uw onverkochte games te doneren. « Om dit te doen is er niets eenvoudiger: Vink het juiste vakje op je formulier aan. »

Wij bieden u de mogelijkheid om uw steentje bij te dragen door aan het eind van het weekend uw onverkochte goederen te doneren.

Intrekking van spellen

De verkoper kan zijn spellen en/of het gewonnen geld op zaterdag of zondag van 16.00 tot 19.00 uur ophalen. De organisatie zal een commissie van 10% nemen op de verkochte spelletjes alleen.

Het BGF-team doet er alles aan om de kermis in de beste omstandigheden te laten verlopen. Niettemin wijzen wij elke verantwoordelijkheid af in geval van verdwijning of beschadiging van spelstukken of dozen.

Het BGF-team doet er alles aan om de spelbeurs in de beste omstandigheden te laten verlopen.

Spellen die aan het eind van de beurs niet zijn opgehaald, worden maximaal 4 weken in opslag gehouden. Om ze op te halen, moet u contact opnemen met Charlotte op bourse@brusselsgamesfestival.be. Na deze periode zullen de niet opgeëiste spellen en het geld worden beschouwd als een donatie aan Ludiris vzw, de organisator van het festival.

Partner : BXL La ville / De Stad
Partner : be.brussels
Partner : Fédération Wallonie Bruxelles
Partner : Cocof
Partner : BX1
Partner : Visit.brussels
Partner : Inspired Gaming
Partner : Cleonis
Partner : Tomorrows Boardgames Club
Partner : Digital TransMedia
Partner : Des Jeux Une Fois
Partner : Meeple Solidaire