Net als elk jaar had het Brussels Games Festival tijdens het laatste weekend van augustus moeten plaatsvinden in het Jubelpark, met tal van exposanten en bezoekers die twee dagen lang hun speelse hart zouden kunnen ophalen.

Maar 2020 is een vreemd jaar gebleken, en daardoor kan het festival niet doorgaan in zijn gewoonlijke vorm. Gelukkig hebben we dankzij de creativiteit van het team en de motivatie van onze talrijke partners een BGF On Tour kunnen voorbereiden!

Er is voor jullie een aangepast programma voorzien, met plekken om te spelen en virtuele activiteiten die zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar zijn.

We nodigen jullie dan ook uit om ze hieronder te ontdekken…

BGF in Brussel

Tijdens het weekend van het BGF kun je op verschillende plekken terecht om te spellen te spelen en te kopen, of om raadsels op te lossen. Ontdek ze samen met je bubbel!

Het spreekt voor zich dat we jullie aansporen om de sanitaire voorschriften voorop te stellen bij een bezoek aan een locatie die je bezoekt. Zet je masker op, reinig je handen bij het binnenkomen, blijf in je bubbel, enzovoort.

Samengevat: draag zorg voor jezelf en voor anderen!

BGF Online

Niet iedereen kan in Brussel aanwezig zijn. Om ervoor te zorgen dat jullie ook op afstand kunnen deelnemen aan BGF On Tour, hebben we een zeer divers virtueel programma voorbereid. Er zal voor elk wat wils zijn.

Het hele weekend lang zijn we live op Facebook te vinden. Omdat het team Franstalig is, zal de belangrijkste content echter in het Frans zijn.

Desalniettemin zullen we een aantal filmpjes in het Nederlands ondertitelen, en zullen er 2 korte uitzendingen in het Nederlands zijn.

Dernières vidéos

Nos partenaires

Pin It on Pinterest

Share This