Zoals elk jaar zou het Brussels Games Festival in het laatste weekend van augustus plaatsvinden in het prachtige groene kader van het Jubelpark, met meer dan honderd exposanten en duizenden bezoekers voor drie dagen van gekte en delen.

Het Brussels Games Festival bestaat uit 32 uur (en zelfs meer!) games, animaties allerhande, tornooien, een spellenmarkt, een protozone, uitgevers, verdelers, winkels, verenigingen, een netwerk van partners die nauw betrokken zijn bij de organisatie van het festival, meer dan honderd dynamische en gemotiveerde vrijwilligers, alsook een team dat volledig uit vrijwilligers bestaat. En voor ons is het vooral een prachtig menselijk avontuur!

Net als in 2020 bieden wij u, dankzij de creativiteit van het team en de motivatie van onze vele partners, een alternatieve formule aan: de BGF On Tour!

Het vindt het hele weekend plaats, overal in Brussel, vanuit het Flageyplein in Elsene. Je hoeft alleen maar een paar stappen te zetten van een winkel naar een bar voordat je je favoriete brasserie binnengaat, waarbij je telkens nieuwe spelletjes vindt. Voor degenen die niet naar ons toe kunnen komen, zal er ook een virtueel deel van het festival zijn: discussies, spelletjes, toernooien... Ook hier zal er voor elk wat wils zijn.

Verleid? Ontdek het programma!

Partner : BXL La ville / De Stad
Partner : be.brussels
Partner : Fédération Wallonie Bruxelles
Partner : Cocof
Partner : BX1
Partner : Visit.brussels
Partner : Inspired Gaming
Partner : Cleonis
Partner : Tomorrows Boardgames Club
Partner : Digital TransMedia
Partner : Des Jeux Une Fois
Partner : Meeple Solidaire