Programma van de BGF On Tour 2021

Ontdek het volledige programma van het Brussels Games Festival 2021.
Dit jaar bieden wij u een "ON TOUR" gedeelte (op verschillende plaatsen in en buiten Brussel) en een "ONLINE" programma (dat op uw computer plaatsvindt). Of u nu dichtbij of ver van ons bent, u kunt aan onze activiteiten deelnemen!

PDF PROGRAMMA

Hier is de volledig programma in PDF-formaat(Opent in een nieuw venster).

MEEPLE SOLIDAIRE

Na de overstromingen die enkele weken geleden een deel van België troffen, werd een liefdadigheidsvereniging opgericht die gesteund wordt door leden van de Belgische game-gemeenschap: de Meeple Solidaire.

Ons doel is spelletjes aan te bieden aan hen die alles verloren hebben tijdens de overstromingen, door spelletjes en donaties in te zamelen en door fondsen te werven. Hiervoor zijn verschillende acties ondernomen. En natuurlijk de BGF doet mee !

  • Spelinzameling : breng uw complete spellen in goede staat naar een van de inzamelpunten(Opent in een nieuw venster). Tijdens het festival halen de winkels Dédale en Fox & Cie, maar ook La Luck en Le Bar à Jeux graag uw spellen op!
  • Tombola: Op vrijdag 27 augustus vindt van 21.00 tot 23.00 uur een Tombola-avond plaats.De BGF werkt samen met La Luck om u dit unieke evenement te kunnen bieden. Er zullen mooie prijzen beschikbaar zijn. Als u prijzen wint tijdens de door Meeple Solidaire georganiseerde verloting, kom ze dan ophalen in de Lumen ruimte, op dezelfde plaats en tijd als onze tweedehands beurs!

oor meer informatie, bezoek de website van Meeple Solidaire(Opent in een nieuw venster) !

OM EEN GOEDE SPELER TE ZIJN…

  • Neem je masker mee, en lach eronder.
  • Was je handen regelmatig.
  • Volg de instructies van de plaatsen waar u naartoe gaat, en van onze lieve vrijwilligers.
  • Bestel eten en/of drinken om onze vriendelijke horecapartners te helpen. Laten we niet vergeten dat zij ons de kans geven om deze editie te organiseren. Steun ze op je eigen manier.
  • Probeer zoveel mogelijk spelletjes uit.
  • Neem deel aan de activiteiten online en/of in de stad.
  • Veel plezier!!!

HONGER? EEN BEETJE DORSTIG?

Het BGF-team is niet van plan om dit jaar eten of drinken voor het publiek te verzorgen. Zij heeft besloten dit aan zijn partners over te laten.

TOERNOOIEN

De toernooien vinden plaats op BoardGameArena, in zwitserse ronde-indeling van 4 spellen van maximaal 45 minuten. Niet toegankelijk voor "beginners" en "leerlingen" (volgens BGA).

De inschrijving opent op 23 augustus.

OM RUIMTE TE HEBBEN

Plaatsen of activiteiten die vooraf gereserveerd moeten worden, zijn gemarkeerd met het pictogram (reservering). Alle andere zalen vrij te gebruiken zijn, tenzij ze hun maximale capaciteit hebben bereikt. Respecteer alstublieft de maatregelen en ga in dat geval naar een andere kamer.

Partner : BXL La ville / De Stad
Partner : be.brussels
Partner : Fédération Wallonie Bruxelles
Partner : Cocof
Partner : BX1
Partner : Visit.brussels
Partner : Inspired Gaming
Partner : Cleonis
Partner : Tomorrows Boardgames Club
Partner : Digital TransMedia
Partner : Des Jeux Une Fois
Partner : Meeple Solidaire